DUMAVA-subsidie voor duurzaam maatschappelijk vastgoed geopend vanaf september

05.07.2023

Voor het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed stelt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) ook dit jaar weer DUMAVA-subsidie beschikbaar. Met deze subsidie kunnen bijvoorbeeld scholen, zorginstellingen, rijksmonumenten en overheidsgebouwen worden verduurzaamd. Beter Duurzaam ontzorgt je graag door de aanvraag van deze subsidie voor je te verzorgen. Zo loop je geen subsidie mis.

DUMAVA-subsidie vanaf 18 september geopend

De subsidieregeling duurzaam maatschappelijk vastgoed (DUMAVA) gaat van start op maandag 18 september 2023 om 9.00 uur en loopt tot dinsdag 31 december 2024 om 17.00 uur. In totaal is er 190 miljoen euro subsidie beschikbaar, 40 miljoen meer dan vorig jaar. Als je aan de voorwaarden voldoet, bedraagt de subsidie per aanvraag tussen de 25.000 en 2.500.000 euro.

Loop geen DUMAVA-subsidie mis

Wil je je maatschappelijk vastgoed graag verduurzamen en daarbij optimaal gebruikmaken van de DUMAVA-subsidie? Neem dan contact op met de specialisten van Beter Duurzaam. Wij kennen het subsidielandschap als geen ander en helpen je daarom graag met het aanvragen van de subsidie. Hoe eerder je contact met ons opneemt, hoe beter we je aanvraag kunnen voorbereiden en hoe groter de kans dat je DUMAVA-subsidie ontvangt.

terug naar overzicht